Algemene voorwaarden


1.

Op mijn site vind je gratis materialen en materialen die je tegen een kleine vergoeding kunt kopen. Het maken van de materialen kost immers veel geld, vandaar dat ik voor sommige materialen en bundels een vergoeding vraag.

 

2.

Alle materialen zijn digitale downloads in pdf-bestand. De materialen die ik verkoop, komen direct beschikbaar, nadat je betaling is bevestigd. Je moet het bestand dan meteen downloaden. Voor alle materialen geldt, dat je het gebruik koopt voor één leerkracht, groep of klas.

 

3.

Het is verboden om mijn materialen te delen, verkopen of te wijzigen. Het is ook verboden om afbeeldingen uit mijn materialen te gebruiken voor eigen materialen. Voor alle afbeeldingen die ik gebruik, heb ik licenties. Je koopt of verkrijgt bij het downloaden alleen het recht om de materialen te gebruiken en niet de licentie of het recht om de afbeeldingen op een andere manier te gebruiken.

 

4.

Wanneer je bestanden afdrukt, werkt dit het beste via een Windows of Android device. Via een Apple device kun je zwarte vlakken achter de afbeeldingen krijgen. Sommige printers verkleinen de afbeeldingen automatisch iets, omdat er een wit-rand wordt toegevoegd aan de rand van het papier. Dit is bij veel opdrachten geen probleem, maar bij bijvoorbeeld de loco-kaarten, kun je de printer instellingen wijzigen naar 100%, zodat de deksel van de loco-doos, precies op de loco-kaarten past.

 

5.

Ik geef geen geld terug, maar heb je een opmerking of zie je een fout, dan kun je contact met me opnemen via email of Facebook (dat gaat vaak sneller) en probeer ik het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

6.

Door materialen te kopen, ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.