Thema's groep 3/4


Welkom op de pagina voor groep 3 en 4

In groep 3 werken wij met de methode Lijn 3 en starten we halverwege het jaar met Staal spelling. In groep 4 werken we met Staal spelling en Staal taal. Klik op één van de links als je materialen voor taal zoekt. Voor technisch lezen werken we met de methode Estafette. Klik op de link met de lezende kinderen als je materialen zoek op Avi-niveau.

Voor rekenen gebruiken wij op school de methode Pluspun 4. Omdat ik de kinderen in mijn groep 3/4 graag op hun eigen niveau wil laten samenwerken, heb ik ervoor gekozen om de materialen voor rekenen op één pagina te verzamelen en deze voornamelijk in te delen in domeinen. Klik op het meisje met het rekenrek erachter, als je materialen zoekt voor rekenen. 

Schoolbreed hebben we de methode DaVinci aangeschaft voor wereldoriëntatie. Klink op Leonardo en zijn vliegtuig als je materialen zoekt rond DaVinci.

 


Voor thematische materialen, neem zeker ook een kijkje op de pagina van groep 1/2. Hier staan materialen bij die zeker nog leuk zijn om te gebruiken in groep 3/4.Kennismakingsblad Gouden Week


Werkboekje Welkom in groep 4