Thema's groep 3/4


Welkom op de pagina voor groep 3 en 4

Veel materialen die ik maak, zijn een aanvulling op de methodes die ik zelf op school gebruik. Ze zijn dus niet bedoeld als vervanging van een methode, maar bedoeld als extra materiaal naast je methode.

Voor taal zijn dat Lijn 3 (klik op de bus) en Staal Spelling in groep 3 en Estafette, Staal Spelling en Staal Taal in groep 4. Voor taal materialen klik je op de links staal, avi-lezen of DMT. Ik heb ook enkele materialen toegevoegd die aansluiten bij Veilig Leren Lezen. Klik hiervoor op de VLL link. Voor rekenen gebruik ik de methode Pluspunt. De pagina met rekenmaterialen (klik op het meisje voor het rekenrek) is opgedeeld in de verschillende domeinen. Voor wereldoriëntatie gebruiken we de methode DaVinci. Klink op Leonardo en zijn vliegtuig als je materialen zoekt rond DaVinci, wereldoriëntatie of extra thematische materialen die ik speciaal voor groep 3/4 heb gemaakt. Voor materialen rond Nederland en topografie van Nederland, klik je op de link met het kaartje.

Op deze pagina staan ook enkele algemene materialen, scrol hiervoor naar onderen.

 


Voor thematische materialen, neem zeker ook een kijkje op de pagina van groep 1/2. Hier staan veel materialen bij die zeker nog leuk zijn om te gebruiken in groep 3/4.

Thematische materialen die aansluiten bij een methode (zoals bij Lijn 3) staan op de pagina van de methode. Voor extra thematische materialen die ik speciaal voor groep 3/4 heb gemaakt, klik je op één van deze links:

 Winter: 20 opdrachten om zelf een werkboekje samen te stellen


Kennismakingsblad Gouden Week


Werkboekje Welkom in groep 4