Monsters


Prentenboektip

 

Monster in mijn huis

Monsters hebben een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen. Zeker als zij voorkomen in een dolkomisch prentenboek! Bij uitgeverij Volt (onderdeel van Single Uitgeverijen) verscheen het prentenboek MONSTER IN MIJN HUIS, geschreven door het Australische duo The Umbilical Brothers en op fantastische wijze geïllustreerd door Johan Potma. De tekst is op rijm vertaald door Marieke Woortman.

Hoe grappig de monsters ook zijn, voor jonge hangt er toch een zweem van spanning en angst in de lucht als het over monster gaat. De spanning wordt in dit boek extra opgevoerd, mede door de illustraties die regelmatig inzoomen op bijvoorbeeld een kwijlend monster.

Maar dan volgt de ontknoping....


Monster bundel: met 12 monsterlijke inloop-activiteiten voor kleuters

In totaal 50 pagina's bomvol vrolijke en kleurrijke activiteiten rond het thema monsters voor kleuters. Inhoud: 6 voorbeeldkaarten om patronen te leggen met teldopjes of pompoms, 48 kaartjes rond ruimtelijke relaties om te sorteren of een matrix mee te leggen, 2 tien-frame kaarten, memory met schaduwbeelden, 4 puzzel-dobbel-kleurplaten, 20 schrijfpatroonkaarten, 2x dobbel zes op een rij met ijsbergbeelden, 20 combineerkaarten om het logisch denken te stimuleren, 4 klei kaarten, domino en een kleurplaat. In totaal 12 verschillende activiteiten, genoeg voor een hele klas dus! 

Klik op de link om deze bundel aan te schaffen voor 5 euro, maar let op, na betalen, dien je deze direct te downloaden.