Sprookjes / fantasy


Klik op de link om rechtstreeks naar de thema pagina te gaan:


Sprookjes van Grimm

De Gebroerders Grimm staan bekend als schrijvers van bekende sprookjes als Roodkapje, Sneeuwwitje en Doornroosje. De broers Jacob en Wilhelm Grimm waren Duitse taalkundigen met een obsessie voor sprookjes, legendes en volksverhalen. Zij hebben meer dan 200 sprookjes verzameld en bijeengebracht in hun werk Kinder- und Hausmarchen.

Lees meer »

Sprookjes bundel: taal

Een vrolijke bundel rond alle bekende sprookjes, voor groep 1/2 en 3. Inhoud: 100 woordenkaarten, 8 voorbeeldkaarten voor de letterblokjes, 20 woordkaarten voor de letterspelmat, 2x klap en kleur, 9 paar rijmwoorden, 3 woordzoekers, 1 leesrups, 3 stempelbladen, 16 extra woordkaarten met een hoofdletter en 1 versje. 60 pagina's voor 6 euro. Let op, na het betalen, dien je dit bestand direct te downloaden.

 


15 mini-loco kaarten sprookjes:

Een vrolijke verzameling van 15 mini-loco kaarten in het thema sprookjes. Alle bekende sprookjes komen op de kaarten voorbij, met oefeningen als zoek hetzelfde plaatje, zoek de juiste schaduw, zoek het juiste spiegelbeeld, tellen, deel geheel etc. Deze bundel kost 3,50.

Klik op de roze knop of scan de qr-code om deze bundel te kopen. Let op! Je moet het bestand direct downloaden na betaling.

 


Sprookjes: diploma


Sprookjes: kleurplaat en blockposter

Sprookjes Verzameling
PDF – 2,5 MB 508 downloads

Sprookjes: spiegeltekeningen


Sprookjes: woordkaarten voor de pratende wand


Fantasy kleurplaten


Sprookjes: taal


Sprookje Goudlokje verhaal plus kleurboek


Sprookjes: beeldgrafieken en telkaartjes


Sprookjes schrijfpatronen


Sprookjes: kritisch kijken


Sprookjes: werken met diamanten