Sinterklaas


Scrol naar beneden voor leuke activiteiten in het thema Sinterklaas, op klik op een van de links, voor activiteiten rond taal, rekenen, creatief of spelletjes:


Voor de pietenbakkerij, klik hier:


Schilderpietjes bundeltje: leuk als aanvulling op je overige Sinterklaas materialen en passend bij het Sinterklaasjournaal.

Inhoud: 16 woordkaarten, 4 voorbeeldkaarten voor de letterblokjes, 12 schrijfpatroonkaarten, halli galli kaartjes, schaduw memory, tel de figuren, volg de lijnen en een kleurplaat. Deze bundel bevat 25 pagina's en kost\ €3,00. Klik op de roze knop of scan de qr-code. Na betaling niet je de bundel meteen te downloaden.

 


Sinterklaas inloop activiteiten voor groep 1-2-3:

Een gloednieuwe bundel met 8 verschillende inloop activiteiten voor groep 1-2 en 3. Inhoud: 28 geoboard voorbeeldkaartjes (ook te gebruiken als raamfiguren, door het bijgeleverde blad te lamineren en een whiteboard stift te gebruiken); 15 patroonkaarten wimpels inkleuren (of snijd driehoekjes uit gekleurd papier en laat de kinderen de reeksen plakken); memory met woordjes; 4 puzzels om te kleuren, knippen en plakken; 30 voorbeeldkaartjes voor de vertiblocs; memory met schuduwbeelden; domino met plaatje - woord; bingo voor op het Ikea-rad met 6 bingokaarten met plaatjes en 6 bingokaarten met woorden. Klik op de roze knop of scan de qr-code om deze bundel te kopen.

Let op! Na betalen dien je dit bestand direct te downloaden!

 


Sinterklaas: pimp de bouwhoek


Sinterklaas: pietendiploma


Sinterklaas: pimp de bouwhoek


Sinterklaas: schrijfpatronen


Sinterklaas programmeren en bee bot mat


Sinterklaas plaatsbepalingen


Sinterklaas zoekplaat