Dieren / dierentuin


Op deze pagina vind je activiteiten over dieren. Scrol naar onderen of klik op één van deze links om rechtstreeks naar de thema pagina te gaan:


Boekentips:

De grote hummelheisa

Begin maart wekt dierentuin directeur Diederik egel Egbert uit zijn winterslaap. De lente komt eraan en ze moeten nodig aan het werk! In de dierentuin zijn een hoop kleintjes geboren en de hele dierentuin is gevuld met het opgewonden gekwebbel van jonge dieren. Maar dochtertje Kiki van de kameleons Keet en Karel is zoek. Egbert krijgt de opdracht haar te gaan zoeken.

Lees meer »

Ik ben er voor je

Jonge kinderen ontdekken de wereld om hen heen middels spel en natuurlijk met vallen en opstaan. Ook jonge dieren moeten hun leefomgeving leren kennen. In het prentenboek "Ik ben er voor je" van Karl Newson zien we hoe een zestal jonge dieren kennismaakt met de prachtige wereld om hen heen. De vertederende prenten in het boek zijn van de hand van Rosalind Beardshaw.

Lees meer »

Dieren: 173 opdrachtkaartjes bij de letterspelmat

Een bundel vol dieren, met 173 opdrachten bij de letterspelmat. Inhoud: 45 woordkaarten om te lopen op de mat, 64 klankkaartjes met mkm-woorden op bij de juiste letter op de mat te leggen, 58 klankkaartjes met mkmm- en mmkm-woorden om bij de juiste letter op de mat te leggen en 6 puzzelkaarten: zoek de juiste letters op de mat en maak met de letters een dier. Een bundel rond letters en klanken, om mee spelend te leren. Deze bundel telt 40 pagina's en kost 4 euro. Let op: na betaling, dien je het document direct te downloaden.


Letter blocks: 15 woordkaarten huisdieren en wilde dieren


Dieren: woorden maken met de letter clips


Huisdieren / honden: 10 frame matten


10 kleurplaten dierendag 2021


Wegen met telberen


Huisdieren mini bundel taal


Gekleurde beertjes bundel


Dieren lotto: plaatje / plaatje