Eenhoorn / unicornEenhoorns in de herfst kleurplaten


Eenhoorn memory met getallen en dobbelsteenbeelden van 0 t/m 12


Eenhoorn 9 kleurplaten


Eenhoorn: dikke duimen kaart


Eenhoorn 10 frame-klei kaarten


Eenhoorn bundel

35 pagina's voor €3,50


Tellen met eenhoorns: cijferkaartjes en telkaartjes van 1 tot en met 20


Boekentip: Evi gaat als de bliksem

 

Voor kinderen vanaf 8 jaar is er bij Uitgeverij De Fontein een reeks graphic novels verschenen over het meisje Evi en haar eenhoorn, geschreven en getekend door Dana Simpson. 'Evi gaat als de bliksem' is alweer het zesde deel in deze populaire reeks .'Evi en Eenhoorn' is een reeks stripboeken in boekvorm uitgegeven, die kinderen veel leesplezier zal opleveren.

 

Er is een vreemde bevroren regen, eenhoorn heeft slechte magische ontvangst en da valt ook de stroom nog uit. Als zelfs eenhoorns reservemagie opraakt, moeten Evi en eenhoorn op onderzoek uit, samen met haar vriendinnetje Deborah en haar kobolds en haar vriendje Max.

In de magische wereld van Evi, waarin het heel normaal is dat je je op een eenhoorn naar school rijdt en je vriendin zich laat dragen door vreemde groene wezentjes, is het probleem van geen internet hebben tijdens een stroomstoring, voor veel kinderen natuurlijk heel herkenbaar. Terwijl de kinderen op onderzoek uitgaan, lossen ze ook nog het probleem van draak Voltina op.

 

Achterin het boek is een lijst met moeilijke woorden opgenomen en wordt in begrijpelijke taal uitgelegd hoe elektriciteitscentrales.

 

'Evi gaat als de bliksem' is een grappig boek, dat menig eenhoorn-fan zal vermaken. En het leuke is, dit boek is onderdeel van een reeks, dus verder lezen is geen probleem.