Kennismakingsspel voor op het Ikea-rad:


Welkom op school 2022-2023 kleurplaat en blockposter

Download hier deze kleurplaat als blockposter:

Welkom Op School 22 23
PDF – 824,9 KB 223 downloads

Welkom op school kleurplaat


Boekentip: Beer Zoekt een Beste Vriend

 

De eerste week van het nieuwe jaar staat meestal in het teken van de Gouden Week: we leren elkaar en de regels in de groep kennen, maken kennis met nieuwe routines en sluiten nieuwe vriendschappen.

Petr Horáček is als schrijver en illustrator vooral bekend van zijn boek Kleine Muis Zoekt een Huis. Bij uitgeverij Lemniscaat verscheen zijn nieuwste prentenboek Beer Zoekt een Beste Vriend, dat een ontzettend mooi prentenboek is om het thema vriendschap en het maken van vrienden bespreekbaar te maken in de groep.

Het verhaal begint met Zwarte Beer. Hij is op zoek naar een beste vriend, maar die is best lastig te vinden. Gelukkig ontmoet hij Bruine Beer, die ook op zoek is naar een beste vriend. De beren besluiten elkaar gezelschap te houden tijdens hun zoektocht en met een spelletjes verstoppertje, te oefenen met zoeken. Het vinden van een beste vriend is moeilijk, of hebben Zwarte Beer en Bruine Beer die nu toch gevonden in elkaar?

Beer Zoekt een Beste Vriend is een ontzettend leuk, grappig en herkenbaar prentenboek voor kleuter, met prachtige prenten en mooie heldere kleuren., waarin ook het thema diversiteit naar voren komt.


115 knijperkaartjes thema weer naar school

30 pagina's voor €3,00


Weer naar school inloopactiviteiten

35 pagina's voor €3,50