Kleurenmonster


Deze poppetjes heb ik ooit gekocht bij Amazon.


Het kleurenmonster: de emotiedokter

Het kleurenmonster is terug en hoe! Bij uitgeverij De Vier Windstreken is het derde prentenboek over het kleurenmonster verschenen: "Het kleurenmonster: de emotiedokter". Ook dit deel is geschreven en geïllustreerd door Anna Llenas. In dit deel voelt Nina zich raar, omdat ze iets heeft gedaan wat ze eigenlijk niet wilde. Samen met het keurenmonster, die inmiddels emotiedonker is, probeert ze haar emoties te omschrijven en met de EHBO-kit voor hulp bij emoties, gaan ze samen op zoek naar prettige, rustgevende activiteiten, zodat Nina zich weer fijn gaat voeren.

Lees meer »

Een leuke vrolijke bundel met 8 verschillende inloop activiteiten rond het kleurenmonster voor kleuters.

Met 12 schrijfpatroonkaarten, 4 puzzel-dobbel-platen, 16 telkaartjes, schaduwmemory, 2 beeldgrafieken, 3 meetkaarten met grafieken, 2 plak- of kleikaarten en een kleurplaat. Genoeg activiteiten voor een hele klas!

Deze bundel bevat 30 pagina's en kost €3,50. Na betalen moet je het document direct downloaden. Klik op de roze knop of scan de qr-code.

 


In deze bundel vind je 26 klei matten om te oefenen met de cijfers 1 tot en met 10. Bij dertien matten kunnen de kinderen evenveel bolletjes klei maken in de pot naast het kleurenmonster. Bij de andere dertien matten kunnen de kinderen de klei bolletjes verdelen over twee potten, om te oefenen met het splitsen. Je hebt keuze uit twee verschillende matten bij de cijfers 1, 4 en 10. Tip: kopieer de matten op A3 en lamineer deze. Je kunt natuurlijk ook werken met knopen i.p.v. met klei.

Deze bundel kost €3,50. Klik op de roze knop of scan de qr-code. Let op, je moet het bestand na betalen direct downloaden.

 


Het kleurenmonster: woordkaarten de emotiedokter


Het kleurenmonster: memory


Kleurenmonsters: een bundel met 30 pagina's


Het kleurenmonster: verfplaten


Emotie stenen


Loco kaarten met monsters