Vos' favoriete seizoen


Vos' favoriete seizoen

Twee jaar gelden bracht Veltman Uitgevers het prentenboek 'De Blaadjesdief' uit. Het boek was direct succesvol en heeft de afgelopen jaren in menig kleuterklas centraal gestaan tijdens de herfst. Nu is bij Veltman Uitgevers het prentenboek 'Vos' favoriete seizoen' verschenen en dit is opnieuw een superleuk boek! Alleen van de tekening op de kaft, word je al enthousiast natuurlijk. 'Vos' favoriete seizoen' is geschreven door Fiona Barker en voorzien van frisse, kleurrijke illustraties van Christine Pym. Dit duo werkte overigens al eerder samen aan het prentenboek 'Ik hou echt niet van de winter'.

Lees meer »

Een vrolijke bundel bij het prentenboek Vos' favoriete seizoen, met 32 woordkaarten, 20 telkaarten en 8 verschillende inloopactiviteiten:

schaduwmemory, 4 voorbeeldkaarten voor de letterblokjes, 4 puzzel-dobbel-kleurplaten, 24 schrijfpatroonkaarten, 20-frame kaart met eikeltjes, 12 patroonkaarten om na te maken, 3 werkbladen om groepjes te maken en een kleurplaat.

Deze bundel staat volledig in het teken van de herfst en bevat 51 pagina's. De bundel kost €5,00. Klik op de roze knop of scan de qr-code. Let op, na betaling moet je de bundel direct downloaden!

 


Vos' favoriete seizoen: Programmeren met de Go-Pets Vos