Lijn 3 thema 8: De schat


Op deze pagina vind je de materialen die ik gemaakt heb bij Lijn 3. Voor de overige materialen rond thema piraten, klik op deze link:


Lijn 3 thema 8: bewegend leren bundel, thema piraten

In deze bundel vind je 4 spelletjes rond het thema piraten, passend bij Lijn 3 thema 8 en Staal groep 3.

Inhoud: 18 leeskaarten en 1 aftekenlijst; 20 woordkaarten bij de letterspelmat; 30 mis en ruil kaartjes / wandel en wissel; 6 categorie kaarten passend bij Staal met 84 woordkaartjes om te sorteren bij de juiste categorie. Let op, na het betalen van deze bundel die je deze direct te downloaden. 35 pagina's voor 3,50 euro.


Boekentip: Het oog van Mogdrod

 

'Het oog van Madrod' is het tweede deel in de humoristische serie Scheurbuik Stormsz van schrijver Derek Keilty en fantastisch gedetailleerd geïllustreerd door Mark Elvins. Het boek is verschenen bij Uitgeverij De Fontein en draait om Storm en Ross, twee piratendetectives op het piratenschip Bloedhond.

Wanneer een papegaai een geheime boodschap brengt, zet de Bloedhond  koers naar de Koude Zee. Daar moet een gestolen gouden kelk teruggevonden worden. Hoog in het kraaiennest bijten Ross en Storm zich vast in het mysterie

Eenmaal op de Broekereilanden dreigt het gevaar van alle kanten. Worstelend door mist en modder gaan onze vrienden de confrontatie aan met een mega monster, een boosaardige heks en… bloeddorstige ijspiraten!

Een leuk humoristisch, maar zeker ook boek om voor te lezen tijdens het thema 'De Schat' en geschikt om zelf te lezen vanaf een jaar of 8.

 

 


Lijn 3 thema 8: loop en lees spel thema Pasen


Lijn 3 thema 8: woordzoeker


Lijn 3 thema 8: dobbelsteenlezen thema Pasen


Bewegend leren: aai, ooi, oei woorden en eer, oor, eur woorden