Lijn 3


Werk je met Lijn 3 en wil je extra materialen inzetten naast de methode? Klik op de letterflat voor materialen met letters en klanken of  klik op de link van  het thema (nog niet alle thema's zijn gevuld). Scrol naar beneden voor algemene materialen en lees zeker ook even mijn verklaring in het roze vak:In deze bundel zitten 40 kaartjes met spellingswoorden op M3 niveau en 40 kaartjes met spellingswoorden op E3. Laat de kinderen elkaar een dictee afnemen, gebruik de kaartjes om lees, wandel en wissel te spelen of gebruik de kaartjes zelf.

Elke kleur op het kaartje staat voor een andere spellingsmoeilijkheid. Deze kaartjes zijn methode onafhankelijk te gebruiken.


18 pico piccolo / logico kaarten

deze kaarten kun je gebruiken naast thema 7 t/m 12 van lijn 3, maar dit materiaal is niet gemaakt in samenwerking met uitgeverij Malmberg en voldoet ook niet aan de kwaliteitseisen van de uitgeverij.

In deze bundel vind je bij elk thema 3 pico piccolo / logico kaarten voor in de groene speelborden. Print de kaarten dubbelzijdig uit, zodat het materiaal zelfcorrigerend is.

Deze bundel kost €4,00. Scan de qr-code op klik op de roze link om deze bundel te kopen. Let op! Je moet het bestand direct downloaden na betaling.


Lijn 3 thema 1-2-3: 210 woorden om te lopen op de letterspelmat:

De letterspelmat daagt uit tot bewegend leren. De kinderen kunnen woorden op de mat lopen en oefenen de klank-teken koppeling. In deze bundel vind je 210 woorden met 2, 3 of 4 letters uit de thema's 1, 2 en 3 van Lijn 3. Deze bundel kost €4,30. Klik op de roze knop of scan de qr-code om dit bestand te kopen. Let op: a betalen dien je het bestand direct te downloaden.

 


Woorden maken met de letter clips


Schroef je woord:


Lijn 3 labels voor op thema dozen